top of page
Niels Goudriaan, NMG Productions, interview, Lucinda Brand

Over ons

NMG Productions is in 2007 begonnen op de Nederlandse Antillen vanuit een grote passie voor sport. In samenwerking met een Antilliaanse productiemaatschappij is er in 2007 een documentaire gemaakt van de Antilliaanse Track&Field atleet Churandy Martina in zijn aanloop naar de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Daarnaast produceerden wij een dagelijks  Olympisch nieuwsbulletin voor de Nationale TV zender van de Nederlandse Antillen tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. De passie voor sport is nooit verdwenen en een nieuw tijdperk begon. Een specialisatie in de sport was geboren en resulteerde in sport radio, TV uitzendingen en de productie van sport documentaires voor TV en online.

Nu heeft NMG Productions nieuwe wortels in Nederland en we zijn gegroeid. We hebben een netwerk van freelancers die we regelmatig inzetten. Onze passie ligt nog steeds in de sport maar we willen ons niet limiteren tot de sport. We produceren elke productie op eenzelfde manier, met dezelfde passie en professionaliteit.

 

Communicatie is belangrijk in elke relatie, zoals ook de relatie tussen u en ons. We doen ons best om de visie van de klant te vertalen in een productie om trots op te zijn, ongeacht de grootte ervan. De lijnen zijn kort en wij zullen altijd contact houden gedurende het hele productieproces en staan altijd open voor nieuwe ideeën of aanpassingen, ook tijdens het productieproces.

We hebben ook onze eigen ideeën voor producties dus we zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. De wereld is niet gemaakt voor eenlingen en samen staan we sterk. Ons netwerk geeft ons de mogelijkheid om partijen samen te brengen om zo te slagen in een gezamenlijk doel. Het begint altijd met passie, iedere keer weer. Dus neem zeker contact met ons op voor een geslaagde samenwerking.

​Wat kun je van ons verwachten? Persoonlijk contact, passie, professionaliteit, inspiratie en oprecht aardige mensen. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt, we starten onze dag met een lach en hebben plezier in ons werk.

bottom of page