top of page

Showreel

NMG Productions

Passie voor het bewegende beeld

Wij hebben bij NMG Productions een passie voor bewegende beelden, geluid en muziek in combinatie met sport. We hebben ons gespecialiseerd in sport producties, hoewel we ons willen niet beperken tot sport producties.

Een productie is niet alleen het vastleggen van een evenement of een product, een productie moet de aandacht van de kijker grijpen in een ogenblik. Alles moet kloppen, het verhaal, het beeld, het geluid, de muziek, de voice-over en de montage. Een perfecte productie is een balans tussen bewegend beeld en geluid. Daarmee proberen we de aandacht te vangen.

 

Mini documentaire

Wij benaderen alle producties alsof het mini-documentaires zijn, of het nou een TV productie is of een online bedrijfsvideo of productvideo, de benadering is voor allemaal hetzelfde. Wij vertalen de visie van onze opdrachtgevers om hun verhaal te vertellen, zodat ook zij net zo trots zijn op het eindproduct als wij. Van A tot Z, van een idee op een bierviltje tot de eindproductie. Op maat gemaakte producties, daar doen we het voor.

Waarom wij? Nou, wij hebben alles in huis: communicatie strategieën, marketing, on- en offline vormgeving en video productie. We hoeven niet te outsourcen. Daarnaast willen wij verder kijken dan enkel de productie. Wij willen u helpen uw campagnes strategisch op te zetten, te ontwerpen, uit te werken en te implementeren.

 

Grafisch ontwerp

Onze grafische afdeling staat tot uw beschikking voor volledige online en offline ontwerpen. Websites, poster, advertenties, banners, magazines, fotoboeken of nieuwsbrieven.

Content

Onze content afdeling creëert en plaatst uw content voor uw bedrijf en kan uw social media kanalen voor u beheren.

Alles is op maat gemaakt.

35329508_10155303999246507_4829073773774
bottom of page